Skottlossning mot MIN HUND!!!

När jag flyttade hit upp till Norrlandsskogarna var stället jag hamnade på ganska lugnt och trevligt - till min stora besvikelse, eftersom jag ville flytta tillbaka, HEM, tillbaka till mitt riktiga hus och gå i min riktiga skola!
  I hyreshusen runt omkring såldes det knark för fullt. När jag var ute med Sammet hände det att något gammalt fyllo raglade in i mig. Men ingen var våldsam, åtminstone var det ingen som gav sig på min hund!!

Den stora hunden som flög på Sammet när jag var ute med henne lyckades jag få tag på och slita åt sidan. När pappa några veckor senare var ute med Sammet flög samma hund på Sammet, men pappa kom inte oskadd ur striden. En kamphund är både stark och envis, och en ansvarsfull ägare låter inte sin hund springa lös när han VET att andra hundar kan bli skadade eller till och med dödade!

Nu ikväll satt jag uppe på mitt rum och spelade ett roligt spel på min gamla skraltiga GAMEBOY. En såndär uråldrig klumpig sak med skärm i svartvitt, som var hel-inne bland barn på mitten av 90-talet... Och ja, jag är så barnslig att jag roas av sånt, men... som jag sagt förut - BEING A CHILD IS A BLESSING!!!!
  Hursomhelst gjorde ett pistol/gevärsskott att jag missade att skjuta en elaking i spelet, och detta resulterade i ett GAME OVER. Det har begåtts såna allvarliga brott som mord här förr, men det har aldrig varit på öppen gata, så jag blev tämligen fundersam... Och sedan berättade pappa att han varit ute med Sammet och att en (ursäkta språket, men) JÄVLA PUCKAD HELBLÅST SKITHÖG TILL BABIANARSLE skjutit när de gått förbi, antagligen för att skrämma Sammet...  JAHA, ska man behöva vara utrustad med hagelgevär för att kunna gå ut med hunden nu då, eller????!!!!!

Skulle någon skjuta efter mig - då skulle jag bli livrädd. Skulle de skjuta mot Sammet däremot... Ja, då JÄVLAR ska de få se hur kul det är att riskera bli ditsatt för mord! Jag har inte sett dig, din lilla pissråtta, men om vi någon gång möts och du skjuter mot Sammet... Då kan jag lova dig att du sedan kommer att önska att du aldrig blivit född! Var så säker! För INGEN ger sig på Sammet ostraffat!

Är det någon som misstänkt att jag älskar listor än? ;)

Antingen eller
· Kostymnisse eller badboy?

· Rakt eller lockigt hår?
Rakt (har självlockigt som plattångas)
· Rosor eller tulpaner?
Rosor
· Chokladglass eller vaniljglass?
Chokladglass
· Hund eller katt?
Hund

FK

Just nu ser det lite oroväckande ut på den fronten, i och med att Försäkringskassan håller på att instifta nya - hårdare regler... När jag sökte aktivitetsersättning i höstas - och pratade med en handläggare från försäkringskassan fick jag veta att jag bara har chans att få aktivitetsersättning om det kan anses att mina problem är bestående och livslånga. Jag kan ju inte garantera att jag inte någon gång om tjugo år skulle klara av att ta ett arbete! Så för mig ser det mörkt ut.
  Men jag tror att det är betydligt ljusare för de som redan är inskrivna.

Tankar är viktiga!

Den som tänker skarpt blir pessimist. Den som tänker djupt blir optimist...

RSS 2.0