Dagens oseriösaste filosofiska fundering...

Det gäller att tänka långsiktigt... Vi vill ge våra barn precis allt som vi inte själva hade när vi växte upp, eller hur? Så... Vi ger dem allt! Utom chansen att kunna göra detsamma för sina egna barn. (Eller jo... När jag ger mitt barn den sista i-poden eller i-paden... Så kommer även den att spela ut sin roll en vacker dag. Och mina barnbarn kommer att få det mina barn aldrig fick. En i-plunk eller i-peep-squeak... Kanske...)

Oh boy...

Ett ord: HAGEL! Jag vet inte om jag varit med om något liknande! Det vräker ner så jag seriöst börjar bli orolig att tegelpannorna ska gå sönder!!

Nyss sken solen. Nyss var gräsmattan grön. Nu... Ja nu ser det annorlunda ut...

Coolt... (Men måtte det försvinna snart - jag vill INTE ha något som påminner om vinter och snö tillbaka!!)   

Fiskelycka...?

Jag blev lite förvånad idag när jag tittade ut genom köksfönstret... Om man tittar rakt ut ser man i allmänhet en liten allmänning som ibland beträds av lekande barn eller hundägare som är ute och rastar sina fyrbenta älsklingar... Men idag fastnade alltså min blick på något annat. En man som stod med ett kastspö och verkade... ja... försöka fånga en saftig middag... utan vidare resultat bör kanske tilläggas...

Nåja, jag kanske borde ha bjudit över honom till vår trädgård... För vi hade faktiskt en smärre sjö här på baksidan för några dagar sedan... Men... ja, ni vet... Jag vet inte hur mycket skattehöjning det skulle innebära om jag gick ut offentligt med att ha sjötomt... Och Fiskaren tröttnade efter ett tag på att stå där på gräsmattan och kasta... Så jag hann liksom inte med det...

Jag vet inte varför eller vad han hoppades åstadkomma genom att stå och flugfiska på den där gräsmattan idag... Men han fick mig att le där jag stod vid diskbänken... :)

RSS 2.0